Buffalo Hunter Winery CABERNET 2015, ledové víno, sladké, 0,375 l

Infobar icon

🌟 Dnešní speciální nabídka! 🌟

 

Objevte chuť přírody s Rochester Ginger! 👉 Váš oblíbený nealkoholický zázvorový nápoj nyní za neuvěřitelných 136 Kč za 0,725 l!

 

🌿 Čistá přírodní svěžost

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorové chuti

 

🛒 Nakupte Nyní na www.vino-online.cz

  • Nabídka platí pouze dnes!

 

Nechte se pohltit osvěžujícím zážitkem!

 
 
 
Objednejte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitní slovenská a světové vína u vás do 48 hodin

 
 
1_Mrva_Stanko_Savignon_kryo_2023_CZ_1200_x_500.jpg Cabernet_Sauvignon_rosé_2023_suché_1200_x_500_CZ.jpg Čas_na_party_1200_x_500_CZ.jpg
 
 
 
Víno > Světová vína > Vína z Kanady > Buffalo Hunter Winery > CABERNET 2015, ledové víno, sladké, 0,375 l
 
Reklamné okno
 
 

Buffalo Hunter Winery

CABERNET 2015, ledové víno, sladké, 0,375 l

Ontariské ledové víno patří mezi jedno z největších tajemství ve vinařském světě. Kanadskému ledovému vínu se poprvé dostalo oficiálního ocenění na soutěži za odrůdu z roku 1983. Ledové víno je velmi vzácný a luxusní produkt. Jeho vkusně balení, zajímavý tvar láhve a umělecky pojatá etiketa ho předurčuje jako mimořádně vhodný dárek na každou slavnostní příležitost.
Kód:002834
Dostupnost
Dostupnost: 2
Dostupnost: Do 48 hodin (v pracovní dny)
Vinařská oblast:Ontario
Region:Niagara
Odrůda:Cabernet Sauvignon
Klasifikace:Ľadové víno
Obsah cukru:Sladké
Vaše cena: 734 Kč 807 Kč

Ledové víno CABERNET 2015 má  jemnou vůni jahod a mléčné čokolády s nádechem černého pepře. Intenzivní červená barva vína spojuje chutě jahody, muškátového ořechu a skořice doplněnou o chuť meruňky a broskve.

Příjemná koncová kyselkavé chuť umocňuje sladkou svěžest   ledového vína. Doporučujeme podávat po hlavním chodu ke krémovým dezertům.

Kanadská provincie Ontario má výhodu, že její zimní klimatické poměry od listopadu do února umožňují vyrábět ledové víno každoročně. Střapce hroznů ponechány na vinicích dokonale promrznou a při teplotě pokleslé nejméně na -8 stupňů Celsia se mohou začít sklízet. Hrozny obsahuje asi 80% vody.

Při jeho lisování zamrzlé krystalky vody zůstávají v bobulích a vytéká pouze malé množství koncentrované, velmi sladké šťávy s vysokým obsahem tříslovin, kyselin a aromatických látek, což je pro výrobu kvalitního ledového vina žádané.

Samozřejmě produkce ledového vína není tak jednoduchá. Ontarijská farmář vlastně jde proti přírodě, když nechává své hrozny viset ve vinohradu déle než do září nebo do října, kdy bývá obyčejně sklizeň.

Toto slaďoučké hrozny je v zimě potravou pro hladové ptáky a divu zvěř. Rovněž déšť, krupobití a silný vítr mohou velmi znehodnotit a poškodit hrozny, které může začít opadávat. O hrozny musí být velmi dobře postaráno i během sklizně. Nesmí rozmrznout před tím, než se lisuje, jinak by voda zřídel sladkou a tuhou šťávu. Ne každé hroznové odrůdy jsou vhodně pro výrobu ledového vína. Zkušenost ukázala, že hrozny s hrubší slupkou, jako jsou odrůdy Vidal a Riesling, jsou na produkci ledového vína nejlepší.

Hotové ledové víno mě jedinečnou a neopakovatelnou chuť.

Někdy mívá koncovku medově - broskvovou, meruňkovou nebo dokonce připomíná chuť tropického ovoce. Ledové víno je mimořádně vhodně jako dezert po dobrém jídle. Je to opravdu lahodná pochoutka.

Doporučujeme podávat:

Tento skvělý Cabernet doporučujeme podávat s teplotou 5 - 7 ° C.

Charakteristika vína:

  • Alkohol: 11,0%
  • Původ hroznů: Kanada, Ontario - Niagara
 
 
Vaše hodnocení:
Astrid2.jpg Božka3_(1).jpg Dušan3.jpg Eva3_(1).jpg Juraj3-3_(1).jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Numa3_(1).jpg Overený_zákazník3.jpg Paulina3_(1).jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3_(1).jpg ZOZ3-3.jpg