Víno z černého rybízu - sparkling limitovaná edice, 0,75 l
Příjemně perlivé ovocné víno z černého rybízu Vás okouzlí sytou, rubínově-červenou barvou a jemnými bublinkami, které doprovázejí jeho nádhernou rybízovou vůni a dotvářejí tak skvělý pocit ze svěží chuti harmonicky vyvážený příjemným zbytkovým cukrem.
Kód:002336
Dostupnost
Toto zboží není v současné době k dispozici.
Dostupnost: 14
Dostupnost: Do 48 hodin (v pracovní dny)
Barva vína:Červené víno
Odrůda:Čierne ríbezle
Atribut:akostné víno
Skvělé sycené rybízové víno vinařství PEREG je vyrobeno výhradně z černého kultivaru rybízu, což je prvním a základním předpokladem vysoké kvality tohoto ovocného vína. Velmi přísným hlídáním rmutu během fermentace, která probíhá prostřednictvím ušlechtilých klonů kvasinek při regulované teplotě za pravidelného promíchávání, vzniká toto lahodné a jemné, ale v chuti plné, dlouhé a šťavnaté vínko s podmanivým rybízovým aroma a přímo mystickou tmavě červenou.
Krásné ovocné víno s intenzivní rybízově - podmanivou vůní, rubínovo-červenou barvou, příjemnými kyselinkami, které jsou dováženy zbytkovým cukrem, vytváří harmonii smyslných chutí.
Je vyrobeno moderní technologií, během které se toto vzácné ovoce fermentuje v rototancích při přísném sledování kvasné teploty. Ušlechtilé kvasinky, enzymatické pochody, fermentační činnost a neustálé promíchávání pod pravidelným dohledem mělo pozitivní vliv na kvalitu tohoto výsledného produktu.
Ocenění:
- Great American International Wine Competition 2021 – bronzová medaile
- Goral wine fest International 2019 – stříbrná medaile
- Great American International Wine Competition 2018 – stříbrná medaile
- Víno Bojnice 2018 – stříbrná medaile
Doporučujeme podávat:
Víno z černého rybízu značky PEREG je vhodné zejména k tmavším výraznějším masům v těžších úpravách (divina, hovězí maso), výborné je také v kombinaci s masy podávanými s různými ovocnými omáčkami. Vynikne také u dezertů jako makový štrúdl, tvarohové kuličky, pirohy plněné rybízem... Rovněž se dá použít jako digestiv místo fortifikovaného vína á la Porto.
Doporučeno podávat při teplotě 12 – 15 °C.
Charakteristika vína:
- Alkohol 11,0 obj.
- Sycené ovocné víno
- Objem 0,75 l
- Víno obsahuje oxid siřičitý