Frankovka, D.S.C. 2011, pozdní sběr, suché, 0,75 l
Skvělá Frankovka, která v sobě nese pečeť kvality nezapomenutelného ročníku 2011. Výborné červené víno, plné příjemných ovocných aromatických vjemů zralých třešní a červeného rybízu s vyzrálou, ovocnou svěží chutí.
Kód:001396
Dostupnost
Toto zboží není v současné době k dispozici.
Dostupnost: 777
Dostupnost: Ľutujeme, produkt je vypredaný
Barva vína:Červené víno
Odrůda:Frankovka modrá
Atribut:neskorý zber
Obsah cukru:Suché
Ročník:2011
Frankovka DSC, ročník 2011 je víno jednoho z nejlepších vinařských a vinařských let za poslední období. Skvělé přírodní a klimatické podmínky roku 2011 se příznivě odrazily i na kvalitě červených vín.
Rubínově-červená barva se světle červeným okrajem, příjemná vůně plná ovocnosti , zralých třešní a červeného rybízu doplněná jemnými tóny koření, které toto víno získalo zráním v dubovém sudu napovídají, že jde o kvalitní červené víno.
Potvrzuje to i příjemná, vyzrálá, svěží, ovocná chuť. Víno má vzhledem k své kvality dlouhou dobu láhvové zralosti 5 - 7 let.
Ve vinařství Elesko při výrobě tohoto Merlotu spojili tradiční výrobní postupy s namodralostí. Víno po dokvašení na slupkách a jablečno-mléčné fermentaci zrálo v různých typech nových dubových sudech barrique 13 měsíců. Výsledný styl vznikl na základě spojení cuvée s žádaným komplexním senzorickým profilem.
Ocenění:
- Víno města Modra 2013 - Vítěz kategorie
Doporučujeme podávat:
Frankovka DSC, ročník 2011 doporučujeme podávat při teplotě 15 - 17 ° C v Kalich na červená vína o objemu 500 - 650 ml, pro delikátní otevření vůně a chutě vína doporučujeme dekantaci do karafy.
Víno se hodí k takovým jídlům jako záda z daniela s pistáciové krustou, pyré z pastináku se sladkými bramborami na másle, domácí jitrničky se bramborovo-jablečnou kaší a smaženou cibulkou, měkký zrající sýr s modrou plísní.
Charakteristika vína:
- Alkohol: 13,0%
- Obsah kyselin: 5,7 g / l
- Obsah cukru: 3,1 g / l
- Původ hroznů: Malokarpatská vinařská oblast, Vištuk