Golguz Chardonnay 2016, pozdní sběr, suché, 0,75 l

Infobar icon

🌟 Dnešní speciální nabídka! 🌟

 

Objevte chuť přírody s Rochester Ginger! 👉 Váš oblíbený nealkoholický zázvorový nápoj nyní za neuvěřitelných 136 Kč za 0,725 l!

 

🌿 Čistá přírodní svěžost

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorové chuti

 

🛒 Nakupte Nyní na www.vino-online.cz

  • Nabídka platí pouze dnes!

 

Nechte se pohltit osvěžujícím zážitkem!

 
 
 
Objednejte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitní slovenská a světové vína u vás do 48 hodin

 
 
1_Mrva_Stanko_Savignon_kryo_2023_CZ_1200_x_500.jpg Cabernet_Sauvignon_rosé_2023_suché_1200_x_500_CZ.jpg Čas_na_party_1200_x_500_CZ.jpg
 
 
 
Víno > Slovenská vína > GOLGUZ > Chardonnay 2016, pozdní sběr, suché, 0,75 l
 
Reklamné okno
 
 

GOLGUZ

Chardonnay 2016, pozdní sběr, suché, 0,75 l

Chardonnay, r. 2016 z Golguzu si Vás získá svou noblesou. Ve vůni převládají tóny lipových květů a šťavnaté limetky. Chuť je bohatá a dlouhotrvající a uzavírá celkový dojem z tohoto elegantního vína.
Kód:002301
Dostupnost
Dostupnost: 777
Dostupnost: Ľutujeme, produkt je vypredaný
Výrobce:GOLGUZ
Barva vína:Biele víno
Odrůda:Chardonnay
Atribut:neskorý zber
Obsah cukru:Suché
Ročník:2016
Vaše cena: 205 Kč 224 Kč

Krásné elegantní Chardonnay, které je extraktivní a má příjemnou zlatožlutou barvu. Aromatické vjemy s převahou lipového květu a limetky v jemně kořeněném nádechu, v kombinaci s bohatou a noblesní chutí si Vás určitě získají.        

ocenění:

  • Prague Wine Trophy 2017 - zlatá medaile
  • Terra Wag Sla - zlatá medaile

Doporučujeme podávat:

Víno vhodné k měkkým sýrem, k lehčím úpravám vepřového masa, jehněčího a sladkovodním rybám.

Charakteristika vína:

  • Alkohol: 12,5%
  • Cukernatost hroznů: ° NM
  • Obsah kyselin: 8,02 g / l
  • Obsah cukru: 5,1 g / l
  • Původ hroznů: Hlohovecký rajón, Dvorníky
 
 
Vaše hodnocení:
Astrid2.jpg Božka3_(1).jpg Dušan3.jpg Eva3_(1).jpg Juraj3-3_(1).jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Numa3_(1).jpg Overený_zákazník3.jpg Paulina3_(1).jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3_(1).jpg ZOZ3-3.jpg