Golguz Ryzlink vlašský 2016, jakostní odrůdové víno, suché, 0,75 l

Infobar icon

🌟 Dnešní speciální nabídka! 🌟

 

Objevte chuť přírody s Rochester Ginger! 👉 Váš oblíbený nealkoholický zázvorový nápoj nyní za neuvěřitelných 136 Kč za 0,725 l!

 

🌿 Čistá přírodní svěžost

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorové chuti

 

🛒 Nakupte Nyní na www.vino-online.cz

  • Nabídka platí pouze dnes!

 

Nechte se pohltit osvěžujícím zážitkem!

 
 
 
Objednejte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitní slovenská a světové vína u vás do 48 hodin

 
 
1_Mrva_Stanko_Savignon_kryo_2023_CZ_1200_x_500.jpg Cabernet_Sauvignon_rosé_2023_suché_1200_x_500_CZ.jpg Čas_na_party_1200_x_500_CZ.jpg
 
 
 
Víno > Slovenská vína > GOLGUZ > Ryzlink vlašský 2016, jakostní odrůdové víno, suché, 0,75 l
 
Reklamné okno
 
 

GOLGUZ

Ryzlink vlašský 2016, jakostní odrůdové víno, suché, 0,75 l

Vo vôni je tento Rizling Vlašský príjemne citrusový, spolu s grepovými tónmi a náznakom prezretej hrušky ponúka nádherný aromatický vnem. V chuti poskytuje sviežosť jemná kyselinka a dodáva dáva vínu patričnú iskru.
Kód:002300
Dostupnost
Dostupnost: 777
Dostupnost: Ľutujeme, produkt je vypredaný
Výrobce:GOLGUZ
Barva vína:Biele víno
Odrůda:Rizling vlašský
Atribut:akostné víno
Obsah cukru:Suché
Ročník:2016
Vaše cena: 125 Kč 136 Kč

Vlasák z teplého ročníku 2016 se vyznačuje krásnou světle žluté barvy. Vůně je citrusově-grapefruitová s tóny zralé hrušky. V chuti dominuje jemná kyselinka, která dává vínu patřičnou jiskru a plnost.

 

ocenění:

  • Víno Bojnice 2017 - zlatá medaile

Doporučujeme podávat:

V gastronomii je vhodné podávat k bílým sýrem nebo domácí uzené šunce.

Charakteristika vína:

  • Alkohol: 12,5 %
  • Cukernatost hroznů:
  • Obsah kyselin: 6,09 g / l
  • Obsah cukru: 4,3 g / l
  • Původ hroznů: Malokarpatská vinařská oblast, Hlohovecký rajón, Taličmany
 
 
Vaše hodnocení:
Astrid2.jpg Božka3_(1).jpg Dušan3.jpg Eva3_(1).jpg Juraj3-3_(1).jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Numa3_(1).jpg Overený_zákazník3.jpg Paulina3_(1).jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3_(1).jpg ZOZ3-3.jpg