BARZZUZ Brazílie Yellow Bourbon Dona Nenem, Scr. 16 up, pulped natural, 1000 g, zrnková káva, 100 % arabica, 250 g

Infobar icon

🌟 Dnešní speciální nabídka! 🌟

 

Objevte chuť přírody s Rochester Ginger! 👉 Váš oblíbený nealkoholický zázvorový nápoj nyní za neuvěřitelných 136 Kč za 0,725 l!

 

🌿 Čistá přírodní svěžost

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorové chuti

 

🛒 Nakupte Nyní na www.vino-online.cz

  • Nabídka platí pouze dnes!

 

Nechte se pohltit osvěžujícím zážitkem!

 
 
 
Objednejte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitní slovenská a světové vína u vás do 48 hodin

 
 
1_Mrva_Stanko_Savignon_kryo_2023_CZ_1200_x_500.jpg Cabernet_Sauvignon_rosé_2023_suché_1200_x_500_CZ.jpg Čas_na_party_1200_x_500_CZ.jpg
 
 
 
Víno > Kvalitní káva > Brazílie Yellow Bourbon Dona Nenem, Scr. 16 up, pulped natural, 1000 g, zrnková káva, 100 % arabica, 250 g
 
Reklamné okno
 
 

Kvalitní káva

obrázek není k dispozici

Brazílie Yellow Bourbon Dona Nenem, Scr. 16 up, pulped natural, 1000 g, zrnková káva, 100 % arabica, 250 g

Brazilská káva Yellow Bourbon patří mezi jemnější alternativy brazilských káv, je to káva s lahodnou sladkostí po čokoládě a středním tělem. patří mezi známé a velmi oblíbené brazilské kávy.
Kód:000850
Dostupnost
Dostupnost: 555
Dostupnost: Litujeme, produkt je dočasně vyprodán
Výrobce:Barzzuz
Země původu:Brasil
Kategorie:Zrnková káva
Obsah kofeinu:Kofeínová káva
Druh kávy:100 % arabica
Hmotnost:1 000 g
Vaše cena: 774 Kč 831 Kč

Yellow Bourbon je nejvíce ceněnou brazilskou kávou, je tradiční varietou arabiky. Dozrálé zrna brazilské kávy Yellow Bourbon jsou žluté barvy. tato káva se zpracovává hlavně metodou puled natural - což znamená něco mezi praním a neprané kávou. Slupka a dužina jsou odstraněny hned po sklizni a káva se v pergamine dosušuje na slunci.

Kávička má jemnou aciditu, pěkné střední tělo a velmi lahodnou čokoládovou sladkost. Z brazilských káv jde o nejkomplexnější kávu.

Ladhu je svahilsky slovo a znamená "vůně". Název ladhu vznikl při přivonění k šálku s touto kávou. Pro tuto kávu je dovoleno minimální množství drobných defektů tak, aby to nemělo žádný vliv na chuť. Typické pěstování v této oblasti je ve výšce kolem 1500 - 1700 m nm. Velmi kvalitní káva často pochází od malých farmářů. Tyto kávy jsou promyty vodou přímo z řeky, která protéká v daném regionu. Sklizeň probíhá v období listopad - prosinec.

Profil kávy je velmi unikátní a vyznačuje se intenzivní citrusovou chutí a tóny vanilky.

Začátky pěstování kávy
Přestože Keňa se nachází v bezprostřední blízkosti Etiopie, tedy místa, kde káva byla objevena, začala se zde tato plodina pěstovat až koncem 19. století (první úroda v roce 1896) díky farmářské práci na misijních stanicích, odkud se rozšířila do všech vhodných oblastí v Keni. Přijatelná klima náhorních plošin, vulkanická půda, úspěšně šlechtěné odrůdy jako i vládní podpora kávového průmyslu s ochranou kávovníku a přísnou kontrolou kvality tvoří ideální podmínky pro pěstování výjimečných kávových zrn. Tato špičková káva patří mezi nejvyhledávanější kávy světa a mnoha odborníky byla označena za nejlepší kávu 20. století, což je pravděpodobně způsobeno její jasnou aroma a příjemnou chutí zkrášlení tóny citrónu a lesních plodů.

 

- Více na: http://www.dobrakava.eu/sk/eshop/kava/kenya-zrnkova-kava-200g-detail#sthash.20V4Z6Fn.dpuf
Ladhu je svahilsky slovo a znamená "vůně". Název ladhu vznikl při přivonění k šálku s touto kávou. Pro tuto kávu je dovoleno minimální množství drobných defektů tak, aby to nemělo žádný vliv na chuť. Typické pěstování v této oblasti je ve výšce kolem 1500 - 1700 m nm. Velmi kvalitní káva často pochází od malých farmářů. Tyto kávy jsou promyty vodou přímo z řeky, která protéká v daném regionu. Sklizeň probíhá v období listopad - prosinec.

Profil kávy je velmi unikátní a vyznačuje se intenzivní citrusovou chutí a tóny vanilky.

Začátky pěstování kávy
Přestože Keňa se nachází v bezprostřední blízkosti Etiopie, tedy místa, kde káva byla objevena, začala se zde tato plodina pěstovat až koncem 19. století (první úroda v roce 1896) díky farmářské práci na misijních stanicích, odkud se rozšířila do všech vhodných oblastí v Keni. Přijatelná klima náhorních plošin, vulkanická půda, úspěšně šlechtěné odrůdy jako i vládní podpora kávového průmyslu s ochranou kávovníku a přísnou kontrolou kvality tvoří ideální podmínky pro pěstování výjimečných kávových zrn. Tato špičková káva patří mezi nejvyhledávanější kávy světa a mnoha odborníky byla označena za nejlepší kávu 20. století, což je pravděpodobně způsobeno její jasnou aroma a příjemnou chutí zkrášlení tóny citrónu a lesních plodů.

 

- Více na: http://www.dobrakava.eu/sk/eshop/kava/kenya-zrnkova-kava-200g-detail#sthash.20V4Z6Fn.dpuf
Ladhu je svahilsky slovo a znamená "vůně". Název ladhu vznikl při přivonění k šálku s touto kávou. Pro tuto kávu je dovoleno minimální množství drobných defektů tak, aby to nemělo žádný vliv na chuť. Typické pěstování v této oblasti je ve výšce kolem 1500 - 1700 m nm. Velmi kvalitní káva často pochází od malých farmářů. Tyto kávy jsou promyty vodou přímo z řeky, která protéká v daném regionu. Sklizeň probíhá v období listopad - prosinec.

Profil kávy je velmi unikátní a vyznačuje se intenzivní citrusovou chutí a tóny vanilky.

Začátky pěstování kávy
Přestože Keňa se nachází v bezprostřední blízkosti Etiopie, tedy místa, kde káva byla objevena, začala se zde tato plodina pěstovat až koncem 19. století (první úroda v roce 1896) díky farmářské práci na misijních stanicích, odkud se rozšířila do všech vhodných oblastí v Keni. Přijatelná klima náhorních plošin, vulkanická půda, úspěšně šlechtěné odrůdy jako i vládní podpora kávového průmyslu s ochranou kávovníku a přísnou kontrolou kvality tvoří ideální podmínky pro pěstování výjimečných kávových zrn. Tato špičková káva patří mezi nejvyhledávanější kávy světa a mnoha odborníky byla označena za nejlepší kávu 20. století, což je pravděpodobně způsobeno její jasnou aroma a příjemnou chutí zkrášlení tóny citrónu a lesních plodů.

 

- Více na: http://www.dobrakava.eu/sk/eshop/kava/kenya-zrnkova-kava-200g-detail#sthash.20V4Z6Fn.dpuf
Ladhu je svahilsky slovo a znamená "vůně". Název ladhu vznikl při přivonění k šálku s touto kávou. Pro tuto kávu je dovoleno minimální množství drobných defektů tak, aby to nemělo žádný vliv na chuť. Typické pěstování v této oblasti je ve výšce kolem 1500 - 1700 m nm. Velmi kvalitní káva často pochází od malých farmářů. Tyto kávy jsou promyty vodou přímo z řeky, která protéká v daném regionu. Sklizeň probíhá v období listopad - prosinec.

Profil kávy je velmi unikátní a vyznačuje se intenzivní citrusovou chutí a tóny vanilky.

Začátky pěstování kávy
Přestože Keňa se nachází v bezprostřední blízkosti Etiopie, tedy místa, kde káva byla objevena, začala se zde tato plodina pěstovat až koncem 19. století (první úroda v roce 1896) díky farmářské práci na misijních stanicích, odkud se rozšířila do všech vhodných oblastí v Keni. Přijatelná klima náhorních plošin, vulkanická půda, úspěšně šlechtěné odrůdy jako i vládní podpora kávového průmyslu s ochranou kávovníku a přísnou kontrolou kvality tvoří ideální podmínky pro pěstování výjimečných kávových zrn. Tato špičková káva patří mezi nejvyhledávanější kávy světa a mnoha odborníky byla označena za nejlepší kávu 20. století, což je pravděpodobně způsobeno její jasnou aroma a příjemnou chutí zkrášlení tóny citrónu a lesních plodů.

 

- Více na: http://www.dobrakava.eu/sk/eshop/kava/kenya-zrnkova-kava-200g-detail#sthash.20V4Z6Fn.dpuf
 
 
Vaše hodnocení:
Astrid2.jpg Božka3_(1).jpg Dušan3.jpg Eva3_(1).jpg Juraj3-3_(1).jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Numa3_(1).jpg Overený_zákazník3.jpg Paulina3_(1).jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3_(1).jpg ZOZ3-3.jpg