William Fevre Chablis Beauroy 2007, Premier Cru, 0,75 l

Infobar icon

🌟 Dnešní speciální nabídka! 🌟

 

Objevte chuť přírody s Rochester Ginger! 👉 Váš oblíbený nealkoholický zázvorový nápoj nyní za neuvěřitelných 136 Kč za 0,725 l!

 

🌿 Čistá přírodní svěžost

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorové chuti

 

🛒 Nakupte Nyní na www.vino-online.cz

  • Nabídka platí pouze dnes!

 

Nechte se pohltit osvěžujícím zážitkem!

 
 
 
Objednejte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitní slovenská a světové vína u vás do 48 hodin

 
 
1_Mrva_Stanko_Savignon_kryo_2023_CZ_1200_x_500.jpg Cabernet_Sauvignon_rosé_2023_suché_1200_x_500_CZ.jpg Čas_na_party_1200_x_500_CZ.jpg
 
 
 
Víno > Světová vína > Francouzská vína > Burgundsko > Chablis Beauroy 2007, Premier Cru, 0,75 l
 
Reklamné okno
 
 

Burgundsko

Chablis Beauroy 2007, Premier Cru, 0,75 l

Nádherné Chardonnay ze světoznámé vinařské oblasti Chablis. Jedno z nejlepších Premier Cru v této oblasti. Skvělé Chardonnay s jemnou mineralitou, které si Vás získá svou lahodnosťou, komplexností a vitalitou.
Kód:000742
Dostupnost
Dostupnost: 777
Dostupnost: Ľutujeme, produkt je vypredaný
Výrobce:William Fevre
Vinařská oblast:Burgundsko
Region:Chablis
Odrůda:Chardonnay
Klasifikace:Premier Cru
Vaše cena: 729 Kč 794 Kč

Chablis Beauroy, Premier Cru, ročník 2007 se vyznačuje skvělým komplexním buketem. Ve vůni se prolínají nádherné tóny čerstvého ovoce a bílých květů. Toto úžasné víno ​​plné zralého ovoce a příjemných minerálních tónů si Vás ihned získá svou lahodnosťou, komplexností a vitalitou.

Chablis Beauroy, Premier Cru, ročník 2007 má výborný potenciál zrání. Nabízí noblesní jemnost Chardonnay, příjemný a jemný buket s minerálními a květinovými tóny.  

Vína z Domaine William Fevre jsou patří k nejlepším v regionu, jsou bohatě ovocné, vyznačují se jemnou minerální komplexností, svěžestí a občerstvující kyselinkou.

  

Doporučujeme podávat:

Toto nádherné Chardonnay doporučujeme podávat s teplotou 12 - 14 ° C. Je zvláště vhodné k rybám, mořským specialitám, nejlépe ke grilovaným krevetám nebo carpacciu z tuňáka, ale také k drůbeži a bílému, zda vepřovému masu na různé způsoby.

 
 
Vaše hodnocení:
Astrid2.jpg Božka3_(1).jpg Dušan3.jpg Eva3_(1).jpg Juraj3-3_(1).jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Numa3_(1).jpg Overený_zákazník3.jpg Paulina3_(1).jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3_(1).jpg ZOZ3-3.jpg